Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Conferință internațională de sport la Universitatea Ovidius(686)

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanța, a organizat, în perioada 22 - 23 mai a.c., cea de-a XV-a ediție a Conferinței Ştiinţifice Internaţionale „Perspectives in physical education and sport“. Au participat profesori, antrenori, manageri, medici, psihologi, kinetoterapeuţi, specialiști în domeniu din mai mult de zece țări, printre care Turcia, Italia, Franța, Iran, Irak, Egipt, Polonia, Cehia, Algeria, Serbia, Germania, România. 193 de autori au prezentat peste 90 de articole de specialitate de un înalt nivel ştiinţific pe subiecte variate, centrate pe curricula educaţiei fizice din ţările participante, studii şi cercetări aplicate în domeniul sportului de performanţă, kinetoterapie şi motricitate specială, metode de refacere, nutriţie, management şi marketing sportiv. Au fost prezentate aspecte teoretice şi metodologice, materializări ale experienţelor din domeniul sportiv şi nu numai.
Conferința a fost organizată în parteneriat cu International Association of Sport Kinetics, Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Societatea Ştiinţei, Excelenţei Umane şi Sportului Universitar.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AM JUCAT PE MARACANA
scris de Lucian Cristea
Am copilărit în cartierul de lângă gară în perioada în care specialiștii români și nu olandezi, cum de-a dreptul straniu se(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU