Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Pompieri medaliați la atletism(1493)

Pompierii militari constănţeni au reuşit să ocupe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul etapei finale a Campionatului de atletism şi cros 2015 al Ministerului Afacerilor Interne.

La startul competiţiei, desfăşurate în judeţul Braşov, în perioada 19-22 mai 2015, au participat zeci de pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi reprezentanţi ai aparatului central din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care au concurat în cadrul unor probe specifice.
Din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, constituit din personalul care a obţinut cele mai bune rezultate la competiţiile anterioare, a făcut parte şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, reprezentată de doi subofiţeri: plt. adj. şef Romaşcanu Gheorghe şi plt.maj. Ion Nicuşor.

La finalul competiţiei, pompierii militari constănţeni s-au clasat pe primele locuri la proba de 1.500 metri plat şi la proba de 3.000 metri, categoria + 45 ani, unde plt. adj. şef Romaşcanu Gheorghe a ocupat locul II (medalie de argint), iar plt.maj. Ion Nicuşor s-a clasat pe locul I (medalie de aur) în clasament, la săritura în lungime, categoria + 35 ani.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!