Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Festivalul Internațional George Enescu se vede și în Constanța, în cinematograf(982)

Grand Cinema & More, în colaborare cu 4 cinematografe selecționate la nivel local, va transmite în direct, în orașele Constanța, Oradea, Pitești și Cluj-Napoca, o selecție de concerte din cadrul Festivalului Internațional George Enescu. Festivalul se va deschide pe data de 30 august, cu spectacolul din seria Mari Orchestre ale Lumii, oferit de Orchesta Română de Tineret și se va desfășura până pe 20 septembrie. 

Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise în direct la Grand Cinema & More, sunt disponibile pentru rezervare și achiziționare online pe www.eventim.ro, până pe data de 12 iunie. Începând cu 15 iunie, doritorii le vor putea achiziționa online pe www.grandentertainment.ro sau la casele de bilete din cinematograf.

Biletele pentru concertele transmise în cinematografele partenere din țară vor putea fi achiziionate de la casele de bilete ale cinematografelor din fiecare oraș, începând cu 15 iunie. Costul acestora variază de la 20 de lei, pentru un bilet individual, până la 225 lei pentru un abonament ce include toate concertele difuzate în cinematograful respectiv. Detalii despre prețul biletelor în cinematografele din țară se găsesc pe www.grandentertainment.ro sau pe website-ul fiecărui cinematograf partner.

“Am ales sa colaborăm cu cinematografele partenere din țară pentru a oferi iubitorilor de cultură, care nu au reușit să achiziționeze bilete în sălile de spectacole, șansa de a viziona o selecție din concertele Festivalului George Enescu, ediția 2015, în transmisiune directă. Este foarte important pentru noi să facilităm accesul unui număr cât mai mare de spectatori din Bucuresti și din provincie la cel mai important eveniment cultural al anului”, spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

“Festivalul Enescu continuă direcția lansată începând cu ediția 2013 de a facilita accesul melomanilor la concertele din cadrul Festivalului. Este modul nostru de a ne deschide către un public cât mai larg și de a asigura accesul la concerte inclusiv celor care nu au reușit să își achiziționeze un bilet în sala de concert. Prin alinierea la noile tehnologii, Festivalul oferă un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important.”, a declarat Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului Internațional George Enescu.

Cinematografele partenere în care se vor transmite concertele din cadrul Festivalului George Enescu sunt: Cityplex din Constanța, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Pitești și Cinema Victoria din Cluj-Napoca.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii