Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Pictorul constănțean care a vândut peste 100 de lucrări în SUA, la prima expoziție în Constanța

Pictorul constănțean care a vândut peste 100 de lucrări în SUA, la prima expoziție în Constanța(1241)

Raceanu Adrian - de la Dali la pictură bisericească. Vernisaj inedit în Constanţa

Vineri 26 iunie 2015, începând cu ora 18:00 Constanţa va găzdui primul vernisaj din România al artistului plastic Răceanu Mihai-Adrian. Vernisajul va fi deschis doar pentru presă şi invitaţii speciali, urmând că publicul larg să poată vizită expoziţia începând de sâmbătă 27 iunie ora 10:00 şi până duminică 28 iunie ora 22:00.
Evenimentul va avea loc în Tomis Mall la etajul 1. Intrarea este liberă.

Intitulată “ Welcome to my mind” , expoziţia este o incursiune în mintea, sufletul şi creaţia talentatului artist Raceanu Adrian. Prin intermediul celor 20 de lucrări ce vor fi expuse publicul va lua parte la o interesantă şi fascinantă călătorie în universul creat de artist. Un univers în care realitatea se combină cu imaginarul şi pe alocuri chiar cu sacrul, pentru că trebuie spus că dincolo de lucrările sale cu tentă Dali sau pop art, Raceanu Adrian a realizat inclusiv pictură bisericească. De asemenea trebuiesc remarcate o parte din lucrări în care a reuşit să integreze într-un mod natural elemente tradiţionale româneşti cum ar fi ciobanul, instrumente muzicale tradiţionale şi ii.
Născut în Constanţa, Raceanu Mihai-Adrian este un pictor prolific, lucrările sale fiind vândute în toată lumea, numai în Statele Unite au fost cumpărate peste 100 de picturi.
Artistul are o expoziţie permanentă în Sarasota, Florida şi în prezent pregăteşte o expoziţie în China.   

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii