Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Constănțeanul Horia Tecău, PRIMUL LOC în clasamentul mondial de dublu

Constănțeanul Horia Tecău, PRIMUL LOC în clasamentul mondial de dublu(918)

Constănțeanul Horia Tecău devine lider mondial la dublu după victoria de la Wimbledon! El şi partenerul său, Jean - Julien Rojer, vor devansa dublurile Ivan Dodig/Marcelo Melo (4.480 de puncte) şi Mike/Bob Bryan (4.355).

Trofeul de la Wimbledon îi aduce perechii formate din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer şi prima poziţie în clasamentul mondial de dublu masculin, informează prosport.ro.

Cu un total de 5.050 puncte, adunate în 15 turnee la care au participat, Tecău şi Rojer vor ocupa primul loc în ATP Doubles "Race to London".

ATP dublu Race to London este un clasament care se face în funcţie de cele mai bune 18 rezultate obţinute de o pereche de dublu de-a lungul sezonului, aici fiind incluse turnee de Mare Şlem, cele din ATP World Tour şi Turneul Campionilor.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Wimbledon la dublu, după ce a învins în finală cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Sursa: Mediafax.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE