Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
UNPR  salută alegerea lui Liviu Dragnea

UNPR salută alegerea lui Liviu Dragnea(886)

Decizia Comitetului Executiv Național PSD este un pas pe calea stabilității și permite întregii Coaliții să se preocupe cu maximă atenție de guvernare.
Votul de încredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar și la fel de clară este și opțiunea partidului pentru continuarea guvernării.

UNPR susține în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susține coaliția de guvernare si va continua să asigure stabilitatea României, așa cum a făcut-o de fiecare dată.

PSD rămâne cel mai mare partid din România și, împreună cu UNPR și ceilalți parteneri, are capacitatea de a continua o guvernare bună, cu rezultate concrete și vizibile pentru cetățeni. Vom merge mai departe împreună, pentru echilibru politic și economic, pentru interesul național și pentru România.

În același timp, UNPR îl sprijină pe președintele României, domnul Klaus Iohannis în toate proiectele care privesc securitatea națională a României.
Iar România este astăzi un stat care generează securitate și stabilitate în regiune, un stat respectat de partenerii noștri internaționali.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii