Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Peste 4.000 de constănțeni au semnat pentru desființarea taxei de liniște

Peste 4.000 de constănțeni au semnat pentru desființarea taxei de liniște(1141)

Peste 4.000 de constănțeni au semnat până acum pentru desființarea taxei de liniște, iar demersul inițiat de Andrei Popescu, președintele Asociației ConstanțaIaAtitudine, continuă.

Ieri, acesta a deschis un al doilea punct de strângere de semnături, după cel amplasat la la intersecția dintre bd. Lăpușneanu și str. Soveja. Noul punct este situat în fața magazinuluiTomis. În ambele locuri, cei care doresc să semneze pentru desființarea acestei taxe impuse de Radu Mazăre și consilierii locali o pot face zilnic, începând de dimineață până după-amiază.

”Le mulțumesc tuturor celor peste 4.000 de constănțeni care au susținut până acum acest demers. Pe voi, restul, vă aștept la unul dintrecele două puncte”, a spus Andrei Popescu.
Pentru a iniția un proiect de hotărâre în Consiliul Local, pentru desființarea taxei, este nevoie de circa 13.000 de semnături.

Andrei Popescueste convins că va reuși. ”Constănțenii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este condus orașul, de toate aceste taxe aberante pe care le-a impus Radu Mazăre și pe care le plătim încă. Noi nu am fost întrebați niciodată dacă vrem să plătim, nouă pur și simplu ni se impune. Împreună, însă, putem schimba asta”, a spus Andrei Popescu.

Serviciul Public de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Constanţa a precizat că la nivelul anului 2014 a fost încasată suma de 6.611.826 de lei. Taxa ar trebui să fie utlizată ”pentru paza unor bunuri publice, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilorşi a faptelor ilicite, antisociale, manifestate prin cerşetorie, furturi, tâlhărie şi prostituţie, pentru combaterea comerţului stradal neorganizat, prevenirea depunerilor de moloz şi gunoi menajer şi pentru prevenirea lipirii de afişe pe faţadele clădirilor, stâlpi şi copaci".

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI