Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
Beneficiile XBODY, dezvăluite de Cercel Robert Sergiu

Beneficiile XBODY, dezvăluite de Cercel Robert Sergiu(4274)

 

Antena Stars!!!

Posted by Cercel Robert Sergiu on Wednesday, August 5, 2015

La Xbody Constanţa by Halangescu Raluca lucrează 3 antrenori cu 3 stiluri diferite. Este vorba despre fostul fotbalist Blăniţă Robert, Bogdan Capbun culturist amator şi instructorul de fitness şi dansatorul Cercel Robert Sergiu. Acesta din urmă este astăzi invitatul nostru pentru câteva lămuriri despre stimularea musculară electrică.

1) Cum îţi aminteşti primii tăi paşi şi primele antrenamente în sala de fitness?
Primii mei paşi în sala de fitness au fost la vârsta de 17 ani la vremea aceea fiind foarte frustrat din cauza faptului că eram foarte slab având greutatea de 52 de kg mai exact.
Când am intrat prima oară în sală, l-am cunoscut pe Vasile Şerban (Campion balcanic la culturism la 68 de ani) şi Dan Pandelea, 2 sportivi de excepţie şi mentorii mei. Le voi mulţumi toată viaţa pentru că m-au introdus în ramura asta care a devenit un stil de viaţă pentru mine.
Nu am crezut niciodată că voi ajunge să fiu antrenor personal la Antena Stars şi nici că voi avea onoarea să lucrez la XBODY.

2) Ce este Xbody şi ce aduce nou în dezvoltarea musculară a sportivilor amatori sau a celor profesionişti?
Xbody Constanţa by Halangescu Raluca –este un concept fitness prin electrostimulare activă diferită total de electrostimularea normală de la saloanele de înfrumuseţare.
XBODY EMS(ELECTRICAL MUSCULAR STIMULATION)-se poate combina cu orice fel de sport (tenis, baschet, aerobic, zumba, dans) ajutând sportivii amatori sau profesionişti în atingerea obiectivelor lor! La Xbody Constanţa by Halangescu Raluca suntem 3 antrenori cu 3 stiluri diferite, colegii mei fiind Blăniţă Robert fost fotbalist la F.C Farul şi Bogdan Capbun culturist amator.

3) Care ar fi calităţile pentru care ai recomandă Xbody?
În primul rând recomand XBODY pentru sănătate el fiind folosit în spitalele din străinătate pentru recuperare medicală, hernie de disc, ruptură de muşchi, dureri de spate, oase.
XBODY combinat cu orice activitate sportivă arde grăsimea nedorită şi ajută la pierderea rapidă în greutate, nu se pune presiune pe articulaţii, echilibrează sistemul muscular, este anti celulitic şi dezvoltă masa musculară.
Mai este şi avantajul că economiseşti timp pentru că îţi vei antrena toate grupele musculare în 20 de minute şi dacă ai nevoie de o anumită stimulare într-o anumită zona aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

4) Cui îi este interzisă stimularea electrică musculară şi care sunt riscurile la care ne expunem când o practicăm?
Contraindicaţiile stimulării electrice sunt epilepsie sau probleme cardiace, în rest nu sunt riscuri deoarece este folosit şi în medicină.

5) Ce fel de activităţi sportive recomanzi pentru publicul larg?
Aici cred că este în funcţie de fiecare persoană în parte, dar eu recomand cu drag frecvenţa la sală, fără scuze de genul: ,,nu am timp” sau ,,încep de mâine” pentru asta există XBODY. Mai recomand şi aerobicul fiind bun pentru tonifiere, slăbit, pomparea şi vascularizarea sângelui.

6) Cum i-ai putea descrie pe constănţenii cuprinşi de microbul mersului la sală?
Din punctul meu de vedere constănţenii preferă să frecventeze cafenelele decât să facă mişcare pentru sănătate şi aspect. In prezent există 70% din cei care merg la sală doar pentru a ieşi în evidenţă în faţa genului opus uitând să antreneze şi psihicul, sau doar că este la modă. Iar 30% sunt cei dedicaţi ,cei care pentru ei, este un stil de viaţă abordat atât pentru sănătate cât şi pentru estetica corpului pe care o fac pentru ei şi nu doar să iasă în evidenţă.

Comentarii

Cercel Robert
25-08-2015
Super!! Multumesc frumos

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii