Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Beach Run, crosul popular din cadrul Triathlon Challenge Mamaia(797)

Triathlon Challenge, cel mai mare triatlon din Europa de Est şi Balcani, integrează anul acesta crosul popular “Beach Run”.

Sâmbătă, 5 septembrie, începând cu ora 18:30, promenada şi plaja din Mamaia se vor transforma în piste de alergare pentru iubitorii sportului.
Distanţa de 4 km este accesibilă pentru orice vârstă şi nivel de pregătire si, cu toate că va exista un sistem de cronometrare, scopurile principale ale evenimentului sunt distracţia şi voia bună în familie şi alături de prieteni!
“<<Beach Run>> este un eveniment care işi propune să le ofere pasionaţilor se sport ocazia de a alerga împreună cu rudele, prietenii şi sportivii de top pe care i-au susţinut în timpul cursei de triatlon. Având în vedere că se va desfăşura pe malul mării, este un prilej de distracţie şi relaxare şi pentru turişti, localnici şi oricine işi doreşte să petreacă o sâmbată seară activă la mare!” a declarat Vlad Stoica, preşedintele acs smartatletic.
La cros vor participa şi sportivi de performanţă, precum Ciprian Balanescu, campionulnaţional la triatlon si duatlon.
“În timpul zilei voi participa la Triathlon Challenge, proba olimpică, iar crosul de seară va fi o alergare lejeră de refacere şi un prilej de a alerga alături de susţinatorii mei. Îi invit şi pe ceilalti concurenţi sa mi se alăture împreună cu familiile si prietenii!” a declarat Ciprian.
Ca la orice competiţie sportivă profesionistă, toţi concurentii vor primi un kit de participare ce va conţine număr de participare, cip de cronometrare şi tricou tehnic de alergare. Toţi cei care trec linia de finnish vor fi asteptati cu medalii.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!