Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Mamaia ar putea găzdui Cupa Mondială de Triathlon, în 2017

Mamaia ar putea găzdui Cupa Mondială de Triathlon, în 2017(987)

A VII-a ediție a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani, Triathlon Challenge Mamaia (4-6 septembrie), a fost cea mai dinamică de până acum: peste 1.300 de participanți, fond dublu de premiere, nume importante din triatlonul mondial, competiții adiacente pentru amatori și copii. Triathlon Challenge Mamaia 2015 a fost prima ediție de Cupă Europeană Premium și țintește să devină Cupă Mondială în 2017.

Cel mai așteptat concurs, cel al elitelor, s-a desfășurat în 6 septembrie, pe o vreme excelentă în prima parte a zilei și cu unele provocări pentru sportivi în partea a doua. La Elite Feminin, concursul a fost câștigat de Valentina Zapatrina (Rusia), urmată de Lisa Norden (Suedia) și Yuliya Yelistratova (Ucraina) – câștigătoarea de anul trecut. La Masculin, podiumul a fost dominat de spanioli – Uxio Abuin și Pablo Dapena, urmați de Andrey Bryukhankov (Rusia). România a fost reprezentată de Alexandru Diaconu și Antoanela Manac.

Ziua de duminică a fost dedicată în totalitate celor mai buni triatlonişti profesionişti din lume, care s-au întrecut în cadrul etapei de Cupă Europeană Premium, organizată sub licența Uniunii Internaționale de Triathlon (ITU). La startul competiţiei s-au aflat sportivi din peste 20 de ţări, care s-au luptat pentru punctele oferite în clasamentul european de profil, dar şi pentru premiile record puse în joc. Faţă de anul trecut, fondul de premiere s-a dublat, ajungând la o sumă impresionantă de 25.000 de euro.

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii