Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

La două şcoli din Mangalia vor fi construite săli de sport(930)

În această toamnă vor începe lucrările la o sală de sport în muncioul Mangalia, care va fi construită la Şcoala nr 2, urmând ca în primăvara anului viitor să fie realizat un edificiu similar la Şcoala nr. 3.

"Vă informez, de asemenea, că Mangalia a primit de la Ministerul Dezvoltării două microbuze şcolare, care vor fi folosite exclusiv pentru transportul elevilor", a spus primarul Radu Cristian. Acesta a declarat că la nivelul Primăriei se lucrează în prezent la documentaţia pentru atragerea unor fonduri europene destinate reabilitării tuturor unităţilor de învăţământ din localitate. "În bugetul UE 2014-2020 sunt fonduri speciale pentru renovarea şcolilor. Am demonstrat până acum că ştim să atragem bani europeni în Mangalia şi vă asigur că anul viitor vom demara un amplu program de modernizarea a clădirilor unităţilor de învăţământ", a mai spus primarul, la deschiderea anului şcolar. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii