Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Stâlpii din Constanța, pericol public. APEL CĂTRE PRIMĂRIE!

Stâlpii din Constanța, pericol public. APEL CĂTRE PRIMĂRIE!(962)

Stâlpii din Constanța sunt un adevărat pericol public.

Pentru a nu fi acuzați că inventăm lucruri, am fotografiat astăzi un astfel de sâlp, de pe o stradă din cartierul Coiciu, strada Belșugului. Puteți oberva din imaginile atașate că acest sâlp este crăpat aproape pe toată lungimea sa. O crăpătură de dimensiuni impresionante, care le dă frisoane locuitorilor din zonă, dar și trecătorilor.

Vă amintiți gardul cimitirului central, care a ucis un om, în urmă cu câțiva ani? A căzut după ce structura sa de rezistență a cedat. O astfel de tragedie se poate produce oricând din cauza unor astfel de stâlpi. După cum se poate vedea din fotografii, structura de rezistență este expusă interperiilor. Nefiind ingineri, nu putem spune cât de mult este afectată aceasta.

Primăria Constanța are un proiect de schimbare a stâlpilor din oraș și de îngropare a cablurilor, dar cartierul Coiciu nu figurează în acest plan, cel puțin în prima etapă.

Transmitem pe această care un apel autorităților locale să ia măsuri urgent pentru remedierea acestei situații, pentru a evita o posibilă tragedie.
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI