Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Elevi de la Mircea cel Bătrân, premiați la un concurs internațional(993)

Comunicat

Vineri, 23 octombrie a avut loc la București, la sediul World Trade Center festivitatea de premiere a unui concurs de proiecte care a adus o noua satisfacție elevilor Colegiului Național ”Mircea cel Bătrân” din Constanța.
Play Energy este un proiect educațional dezvoltat de Enel, la nivel internațional, în 9 țări (Brazilia, Chile, Costa Rica, Guatemala, Italia, Panama, România, Rusia și Spania), lansat în 2003 și dedicat școlilor gimnaziale și liceelor. Scopul proiectului este de a crește gradul de conștientizare în rândul tinerei generații asupra lumii complexe a energiei. Profesorii au primit kit-uri educaționale pentru a explora, împreună cu elevii lor, subiecte ce privesc sistemul energetic din prezent, pentru a afla mai multe despre aspectele tehnologice, științifice și istorice ale sectorului energetic și pentru a descoperi mai multe despre inovațiile și realizările Enel. Tema de anul acesta „Energia ne așteaptă” a ajuns în peste 800 de școli, la aproximativ 1.300 de profesori și 30.000 de elevi. S-au înscris în concurs 458 de proiecte de la aproximativ 2.300 elevi.
 La secțiunea licee, premiul I a fost adjudecat de elevi ai liceului nostru (Sandu Tina Alina, Dincă Bogdan, Sava Andrei Gabriel și Ursu Răzvan Mihai, coordonați de profesorul Băraru Ion), pentru un proiect care a întrunit maximum de puncte. In urma acestei reușite elevii au fost invitați în Italia, unde va avea loc festivitatea internațională de premiere.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii