Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Simona Halep va participa la turneul de la Sydney(874)

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va participa la turneul Premier de la Sydney (Australia), care va avea loc în perioada 10-16 ianuarie 2016, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al competiţiei.

"La Sydney este un turneu mare, este foarte greu, toată lumea vrea să joace bine. Este ca un turneu de Grand Slam, întâlneşti jucătoare bune încă din primul tur. Sper să fiu pregătită la momentul începerii competiţiei şi să joc cel mai bun tenis al meu. Sunt foarte fericită că pot reveni la Sydney, am mai jucat aici. În 2015 nu m-am simţit bine şi nu am putut veni la Sydney, dar acum vreau să fiu sută la sută aptă şi câştig meciuri", a declarat Halep.

Organizatorii au mai anunţat că la ediţia de anul viitor vor mai participa câştigătoarea din 2015, Petra Kvitova (Cehia, locul 6 WTA) şi Samantha Stosur (Australia, locul 27 WTA).

Simona Halep a mai jucat la Sydney în 2014, fiind eliminată în primul tur de Madison Keys (SUA).

Jucătoarea de 24 de ani din Constanţa a evoluat la începutul acestui an un singur turneu înainte de Australian Open, cel de la Shenzen (China), pe care l-a câştigat. 

Sursa: Mediafax.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE