Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Simpozion pentru profesorii de istorie, de Ziua Dobrogei(748)

Ziua Dobrogei – sărbătoare națională


Celebrarea a 137 de ani de la revenirea Dobrogei la România este un moment istoric care este sărbătorit așa cum se cuvine și în unitățile școlare din județul Constanța prin diferite activități educativ-artistice: expoziție de fotografie, spectacole, sesiuni de referate și comunicări științifice ale elevilor și profesorilor, concursuri tematice etc. (conform Anexei)
Tot în acest context, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează vineri, 13 noiembrie 2015, ora 10.00, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, unde va avea loc prima ediție a Simpozionului Județean pentru profesorii de istorie, „Unitate în diversitate pe pământ dobrogean”. La acest eveniment de anvergură vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice, de educație și cultură din Constanța.
Cu acest prilej, inspectorul școlar general, prof. Zoia Gabriela Bucovală, a declarat: „Ca în fiecare an, profesorii de istorie marchează Unirea Dobrogei cu România, eveniment unic pentru istoria ţării noastre, prin multiple activități cultural – artistice. Este o zi cu o semnificație deosebită pentru fiecare constănțean, prin care se conștiezează importanța valorilor culturale, istorice și locale.”

  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii