Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic

Declaraţiile fiscale se pot depune online(530)

Începând cu anul 2015 Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa vine în sprijinul constănţenilor prin implementarea unui nou serviciu ce permite depunerea declaraţiilor fiscale online.

Astfel, contribuabilii pot opta pentru beneficile facilităţii, fără a se mai deplasa la ghişeele instituţiei, autentificându-se pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online” – „Declaraţii online” sau utilizând link-ul https://etax.spit-ct.ro.

Precizăm că persoanele fizice pot depune declaraţii de impunere privind impozitul pe cădiri, teren, mijloace de transport şi taxa de habitat iar cele juridice au posibilitatea depunerii declaraţiilor de impunere privind impozitul pe clădiri, teren şi mijloace de transport, taxa hotelieră, taxa pentru creşterea gradului de linişte şi impozitul pe spectacole.

Menţionăm că există posibilitatea ataşării documentelor justificative scanate şi vizualizării listei cu declaraţiile depuse anterior.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii