Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Lecții vitale(490)

Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August din județul Constanța organizează duminică, 22 noiembrie 2015, la ora 10.00 a doua sesiune de formare pe tema ”Prim-ajutor – intervenții minime cu impact major”.
Inițiativa aparține Asociației Proactiv pentru Comunitate Mangalia, reprezentată de ing. Nicoleta Griguță și se desfășoară cu sprijinul ONG ”Crucea Roșie”, prin intermediul formatorului Adrian Mavromalidis.
La curs pot participa persoane cu vârsta de peste 18 ani, care doresc să își completeze cunoștințele referitor la măsuri de intervenție primară de urgență în caz de infarct, arsură accidentală, atac cerebral și atac epileptic. De asemenea, se vor aborda chestiuni vitale precum pașii de urmat în cazul unei urgențe de orice fel (cutremur, accident de muncă, incendiu, accident auto), pași care pot salva viața unei persoane dacă sunt ”executați” corect.

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii