Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Cercetat penal pentru braconaj. Vâna cu o armă semiautomată(581)

În acest weekend, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa au desfăşurat o acţiune combativ-preventivă pe linia braconajul cinegetic pe raza judeţului Constanţa, fiind verificate partidele de vânătoare desfăşurate de către membrii asociaţiilor de vânătoare din judeţ.

Cu această ocazie, pe fondul de vânătoare din Comorova, oamenii legii au depistat un bărbat de 43 de ani, participant la o partidă de vânătoare, care a folosit o armă semiautomată de calibru 12, care permitea introducerea în încărcător a unui număr mai mare de două cartuşe.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiuni de braconaj, constând în ”vânătoarea prin utilizarea a altor arme decât cele autorizate sau omologate pentru vânătoare în România”, infracţiune prevăzută şi pedepsită de Art. 42 alin. 1, lit. r, din Legea 407/2006.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii