Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Noul Ford EcoSport este pregătit pentru test drive la Ţiriac Auto

Noul Ford EcoSport este pregătit pentru test drive la Ţiriac Auto(984)

În perioada 21 – 22 noiembrie, Ţiriac Auto Constanţa îi așteaptă pe toți cei interesați să testeze noul Ford EcoSport la showroomul de pe Şoseaua Mangaliei nr. 211. Inteligent, compact dar și spaţios, puternic dar și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, Noul Ford EcoSport este un SUV adaptat nevoilor de zi cu zi.

De la sistemele avansate de siguranţă sau confort, până la cele create în vederea optimizării consumului, EcoSport cucereşte fiecare drum parcurs. În plus, dotările noului Ford sunt menite să creeze o experiență ideală de călatorie tuturor celor ce se urcă la volanul modelului:
- Tehnologia Ford SYNC îl ține conectat pe șofer doar prin simpla comandă vocală și oferă asistenţă reală în caz de urgenţă prin apelarea automată a serviciului 112.
- Sistemul Ford KeyFree detectează cheia cu telecomandă şi descuie automat uşile, iar pentru a porni la drum trebuie doar apăsate ambreiajul şi butonul de pornire.
- EcoBoost – Motorul Internaţional al Anului pentru 4 ani consecutiv oferă un echilibru optim între putere şi eficienţă.

De asemenea, designul exterior îndrăzneţ şi robust susține deplasarea cu dezinvoltură în orice fel de condiții de trafic și face noul model ușor de remarcat.

Lista de dotări standard include: volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, aer condiţionat, lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice faţă cu funcţia “one shut up/down” pe partea şoferului, faruri de ceaţă, sistemul Ford EasyFuel şi multe altele.
Cei interesați să descopere mai multe detalii pot vizita showroom-ul Ford Țiriac Auto Constanța, unde modelul este disponibil pentru test drive.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.tiriacauto.ro și pe www.facebook.com/tiriacauto/
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii