Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Ceața a pus stăpâniere pe Dobrogea. Află când se va risipi(512)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, mai multe atenționări de cod galben de ceață și vizibilitate redusă pentru 32 de județe și municipiul București, valabile în următoarele ore.

Până la ora 11.00, ceața va persista local în județele Constanța și Tulcea, iar până la ora 12.00 în zonele joase din județul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, Huedin și drumurile naționale și europene.

Potrivit meteorologilor, până în ora 11.00, pe arii relativ extinse în județele Ilfov (inclusiv municipiul București), Teleorman și Giurgiu, local în județele Brăila, Ialomița și Călărași și în zonele joase din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău, inclusiv drumurile naționale și europene aferente și autostrăzile A1, A2 și A3, se va semnala ceață, ceea ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Cod galben de ceață si vizibilitate redusă sub 200 metri și izolat sub 50 metri va fi până la ora 10.00 și în zonele joase din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și local în județele Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Neamț, Bacău și Vrancea, Sibiu, Mureș, Brașov, Covasna, Harghita, Dolj, Olt, Gorj și Vâlcea, inclusiv drumurile naționale și europene aferente. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii