Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Autoturism recuperat în mai puțin de 24 de ore de la reclamația furtului(555)

La data de 06 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul Opel Vectra, ce se afla parcat pe aleea Brândușelor.

În urma activităților specifice desfășurate, în dimineața zilei de 07 decembrie a.c., autoturismul a fost identificat în curtea unei societăți, cu punct de lucru pe varianta Constanța-Ovidiu.

Polițiștii l-au identificat pe C. M. C., de 29 ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea furtului.

Acesta, la data de 06.12.2015 folosindu-se de o platformă auto închiriată, a sustras autoturismul mai sus menționat pe care l-a predat spre dezmembrare societății la care a fost găsit, primind în schimbul acestuia, suma de 400 lei.

Autoturismul a fost recuperat, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției 1 pentru stabilirea tuturor împrejurărilor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi luate măsuri legale în consecință.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii