Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Trei șoferi prinși pe picior greșit în 30 de minute(533)

Trei șoferi au fost prinși ieri pe picior greșit în 30 de minute. 

În jurul orelor 21:40, G.M. (bărbat de 25 ani din Năvodari) , a condus autoturismul marca VW Passat, pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu din mun. Constanţa în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada în curs şi totodată se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat).


Tot ieri, în jurul orelor 21:54, G.V. (bărbat de 54 ani din Năvodari), a condus autoturismul marca Dacia 1310 , pe str. Oborului din oraşul Năvodari în timp se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În jurul orelor 22:09, Z.V. (bărbat de 24 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca Peugeot 605, pe str. I.C.Brătianu, dinspre Cora către Valu lui Traian şi ajungând în apropierea intersecţiei cu str. Matei Millo, nu adaptează viteza la condiţiile de carosabil umed, pierde controlul direcţiei spre stânga şi intră în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului.
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.    

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii