Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Ofertă incredibilă pentru Gică Hagi(775)

Viitorul este una dintre surprizele campionatului, iar forma echipei conduse de Gică Hagi n-a fost trecută cu vedere. Legendarul mijlocaş român este din ce în ce mai căutat de cluburile din străinătate. După ce Trabzonspor şi-a manifestat interesul, acum a venit rândul celor de la Rubin Kazan.

Conform turcilor de la kentgundemi.net, oficialii lui Rubin au venit la Bucureşti şi s-au întâlnit cu Gică Hagi, dar discuţiile au rămas în aer. Fostul căpitan al naţionalei le-a transmis ruşilor că n-ar fi dispus să plece momentan de la Viitorul, deoarece echipa este pe val şi ar fi riscant să o lase în mijlocul sezonului. Pe de altă parte, Hagi ar fi tentat de salariul de patru milioane de euro pe sezon pe care cei de la Rubin i l-au propus.

După 18 etape, Rubin ocupă doar locul nouă în campionat, iar din conducere sunt nemulţumiţi. De aceea vor să-l schimbe pe ucraineanul Valery Chaly.  

Sursa: prosport.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VITORIA LIPAN NU ÎȘI DĂ DEMISIA!
scris de Lucian Cristea
Ca întotdeauna, orgoliile prostești de sorginte pesedistă ne omoară. Ca și ambițiile provinciale ale doamnei premier de fier,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!