Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Ofertă incredibilă pentru Gică Hagi(799)

Viitorul este una dintre surprizele campionatului, iar forma echipei conduse de Gică Hagi n-a fost trecută cu vedere. Legendarul mijlocaş român este din ce în ce mai căutat de cluburile din străinătate. După ce Trabzonspor şi-a manifestat interesul, acum a venit rândul celor de la Rubin Kazan.

Conform turcilor de la kentgundemi.net, oficialii lui Rubin au venit la Bucureşti şi s-au întâlnit cu Gică Hagi, dar discuţiile au rămas în aer. Fostul căpitan al naţionalei le-a transmis ruşilor că n-ar fi dispus să plece momentan de la Viitorul, deoarece echipa este pe val şi ar fi riscant să o lase în mijlocul sezonului. Pe de altă parte, Hagi ar fi tentat de salariul de patru milioane de euro pe sezon pe care cei de la Rubin i l-au propus.

După 18 etape, Rubin ocupă doar locul nouă în campionat, iar din conducere sunt nemulţumiţi. De aceea vor să-l schimbe pe ucraineanul Valery Chaly.  

Sursa: prosport.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CARACATIȚA PESEDISTĂ ȘI SALAMUL DE SOIA
scris de Lucian Cristea
Desemnarea unui candidat pentru alegerile locale de la Constanța a dat naștere la o agitație inutilă și fără precedent! Activiștii (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE