Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni(608)

Agenția Națională de Meteorologie a publicat estimarea evoluțiilor meteo pentru următoarele două săptămâni.

În Dobrogeq, pe fondul încălzirii vremii, regimul termic va deveni treptat mai ridicat decât cel normal, cu precădere în intervalul 6-13 ianuarie, când valorile medii ale temperaturilor maxime vor fi de 6...9 grade. Minimele nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, media acestora fiind sub -2 grade între 4 şi 6 ianuarie, urmând apoi să se situeze în jurul valorii de 0 grade.

În prima săptămână vor fi ninsori în general slabe pe 4 şi 5 ianuarie, apoi vor predomina ploile, iar pe 6 şi 7 ianuarie se poate produce polei. În a doua săptămână, se vor semnala ploi labe, cu probabilitate de apariţie mai mare între 11 şi 13 ianuarie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii