Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Primăria Constanța angajează umbrelari

Primăria Constanța angajează umbrelari(912)

Primăria Constanța scoate la concurs mai multe posturi de ținători de umbrelă. Ținătorul de umbrelă este o specie aparte în aparatul administrativ al primăriilor. Este nevoie de o persoană cu calificări multiple. În primul rând, acesta trebuie să detecteze rapid norii de ploaie. Pentru aceasta se va informa atât de la domnișoarele de la meteo, cât și din surse clasice, cum ar fi durerea de genunchi sau junghiul din coaste.

În al doilea rând, trebuie să aibă oricând la dispoziția sa mai multe tipuri de umbrele: casual, business, de ploaie de mulțime etc. De asemenea, acestea vor fi în diferite culori, pentru a se asorta cu hainele primarului și viceprimarului. Orice abatare va fi grav sancționată, iar titularul postului riscă să fie retrogradat în funcții de ținător de pahar sau, mai rău, degustător de apă plată cu lămâie.

În al treilea rând, umbrelarul, ca să-i spunem mai simplu, trebuie să fie o persoană sociabilă, care să zâmbească frumos și discret atunci când se află în câmpul muncii. Nu am vrea ca un rictus de durere sau un rânjet sordid să strice fotografia oficială a VIP-urilor.

Salariul nu este fix, ci variază în funcție de cantitatea de precipitații pe metru pătrat. Se oferă însă sporuri pentru condiții grele, cum ar fi vânt puternic sau viceprimar prea înalt (se știe că în astfel de cazuri forțele exercitate asupra brațului celui care ține umbrela sunt mai mari). De asemenea, pe timp de zăpadă se va acorda un spor de 50% la leafă, pentru că zăpada nu-i ca ploaia.

În viitor, autoritățile locale au anunțat că doresc să introducă în organigramă și posturile pentru deschizători de uși de limuzine, ținători de telefoane la ureche, persoană-paravânt și ducători de pahare la gură. Acestea nu sunt numai lucruri de care liderii noștri au neveoie stringentă, ci și modalități de dezvoltare economică a orașului, prin creearea unei paletele diverse de oferte de muncă.
 

P.S. După ce au văzut imaginile cu umbrelarul șef din Primăria Constanța, preșesintele Barack Obama l-a sunat pe Decebal Făgădău pentru a-i mulțumi pentru idee și i-a spus că va adopta modelul în toată administrația SUA și că de acum înainte nu va mai face greșeala de a-și ține singur umbrela.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CA DANCU, AU FOST -DECAPITAȚI- ȘI POLIȚIȘTII CARE AU INSTRUMENTAT DOSARUL FLOTA!
scris de Lucian Cristea
După ani de muncă, pe care nu-i poți duce în spate decât cu mari sacrificii, Constantin Dancu, șeful IPJ Constanța, a fost “tras p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii