Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Au înșelat mai mulți curieri(524)

În urma investigaţiilor efectuate, în cazurile a două reclamaţii de înşelăciune, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Murfatlar au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 29 decembrie 2015, reprezentantul unei firme de curierat din Constanţa având de livrat un colet către o persoană din localitatea Valu lui Traian a fost apelat pe telefonul de serviciu de către un bărbat care s-a recomandat, ca fiind nepotul destinatarei şi care a preluat coletul ce conţinea un televizor în valoare de 2.200 lei.
Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, a mai fost comisă o înşelăciune, cu mod de operare similar, pe raza Secţiei 1 Poliţie Constanţa (municipiul Constanţa) de aici fiind ridicată aparatură cosmetică în valoare de 1.500 lei.

La data de 08 ianuarie a.c., poliţiştii din oraş Murfatlar cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Constanţa, al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor au efectuat 4 percheziţii la domiciliile celor 4 tineri, fiind descoperite televizorul şi aparatura cosmetică provenite din comiterea infracţiunilor.

S. C. A., de 22 ani, C. G. B., de 22 ani, R. F. B., 21 ani şi P. M. de 28 ani, toţi din municipiul Constanţa aveau ca mod de operare accesarea bazelor de date ale firmei de curierat, cu ajutorul unor parole deţinute de S. C. A., fost angajat al acestei societăţi, obţinând astfel informaţii privind destinatarii unor colete, comandate şi achitate în prealabil (on-line).
R.F.B. transporta membrii grupului cu autoturismul, iar C. G. B. si P. M., contactau telefonic curierul, folosind identitatea destinatarului sau dându-se drept o rudă a acestuia.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor 4 tineri, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii