Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Gelil Eserghep a fost reales aproape în unanimitate în funcția de președinte al UDTTMR

Gelil Eserghep a fost reales aproape în unanimitate în funcția de președinte al UDTTMR(514)

Gelil Eserghep a fost reales aproape în unanimitate în funcția de președinte al UDTTMR. Rezultatul este așteptat, el fiind de altfel și singurul candidat. Mandatul acestuia este pentru următorii patru ani.
”Am fost singurul candidat și le-am mulțumit pe această cale tuturor pentru că nu au propus pe altcineva. Respectându-se statutul s-a propus modalitatea de votare. Fiind singurul candidat vă dați seama că au zis să fie vot deschis. Și am ieșit candidat cu trei voturi împotrivă, am fost ales, și cu două abțineri, menționez că una a fost a mea, mi se părea normal”, a declarat acesta.
În ceea ce privește planurile de viitor, acesta a afirmat că are un proiect foarte important pentru alegerile locale din anul acesta. ”Este pentru prima dată când uniunea va intra prin forțe proprii”, spune el. De asemenea, printre planuri se numără înființarea unei edituri și accesarea de fonduri europene. Un alt aspect important este lucrul în echipă. ”Nu sunt singur, și nu am fost nici până acum singur, nu-s doar meritele mele sunt meritele tuturor. Am o echipă foarte mare, foarte puternică, formată din oameni capabili, deja erodați, trecuți prin toate treburile și am încredere că alături de ei o să duc o parte din aceste, sperăm că pe toate, dar măcar o parte din aceste obiective. Sunt un om mai ambițios de felul meu”, a mai spus președintele UDTTMR.
Cu aceeași ocazie a fost ales și candidatul UDTTMR pentru funcția de deputat. Este vorba despre Ersun Anefi, actualul subprefect. Actualul deputat, Amet Varol, nu a mai fost susținut de delegați, deși ar fi avut, conform statutului, dreptul la două mandate.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii