Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Aproximativ 200 kilograme de peşte confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni(884)

Ieri, în jurul orei 17.20, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Tulcea – Garda de Coastă a oprit pentru control, pe raza municipiului Tulcea, un autoturism marca Volkswagen Passat condus de cetăţeanul român S.C., în vârstă de 51 de ani, domiciliat în judeţul Tulcea.

În urma verificării autoturismului a fost descoperită cantitatea de 188 kilograme de peşte în stare proaspătă din speciile caras şi ştiucă.
Bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport a peştelui, astfel încât poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării intreaga cantitate de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
În cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ,,deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii