Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

ENEL a lăsat azi fără apă, pentru câteva ore, jumătate din Constanța(558)

In aceasta dimineata - 16 ianuarie 2016, la ora 08,35, in urma unei avarii Enel, Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu poate functiona. In aceste conditii, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, practic aproape jumatate din oras, au ramas fara apa potabila. Imediat au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni cat mai curand pentru remedierea avariei.
Echipele Enel au reusit dupa cateva ore remedierea avariei inregistrata la punctual de transformare ce asigura alimentarea cu energie a statiei de tratare si pompare Palas Constanta. Imediat, lucratorii RAJA au facut manevrele de pornire a pompelor de la nivelul statiei, pentru reluarea funrizarii apei potabile catre abonatii afectati. Avand in vedere debitul, dar si zona mare deservita, abonatii afectati vor avea apă la robinete la presiuni normale in jurul orei 10,30.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii