Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

RAJA. Mai sunt localități fără apă potabilă(495)

In jurul orei 17,00 a fost avariata si linia de alimentare cu tensiune a sursei si statiei de pompare de la Topraisar, abonatii din localitate ramanand fara apa la robinete.
La ora 17,20 a revenit tensiunea la sursele si statiile de pompare din Cobadin, Viisoara, Adamclisi si Mereni si s-a reluat furnizarea apei potabile catre consumatorii din aceste localitati.
La 17,25 statia de pompare din localitatea Crucea a ramas din nou fara energie, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile.
La 17,35, din cauza unei avarii Enel la linia de alimentare de la putul 4 din localitatea Valu lui Traian, abonatii din cartierul Nou au ramas fara apa.
Incepand cu ora 18,00, consumatorii din Aliman, Dunareni si Vlahii au ramas si ei fara apa la robinete, deoarece rezervorul ce asigura alimentarea cu apa gravitational s-a golit. Statiile de pompare aferente celor trei localitati sunt lipsite de energie de la primele ore ale diminetii.
La ora 18,09 a ramas fara energie si statia de pompare Bifurcatie Cumpana si implicit abonatii din Cumpana au ramas fara apa potabila.
In continuare, din cauza avariilor Enel, consumatorii din Cumpana, Topraisar, Aliman, Dunareni, Vlahii, Istria, Nuntasi, Ostrov, Lipnita, Crucea si o parte din Valu lui Traian sunt afectati de lipsa apei potabile.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii