Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Cui îi recomandă Primăria Constanța să nu iasă din casă(531)

Prognoza meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Centrul Meteorologic General Dobrogea, în 20.01.2016 este valabilă până joi, 22.01.2016, anunțând temperaturi scăzute în continuare.
Se recomandă persoanelor în etate, a celor cu probleme cardiace sau respiratorii precum și copiilor să nu iasă din casă, iar dacă este necesar să se îmbrace corespunzător.
În prezent, la Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află 4 persoane defavorizate care primesc ceai cald și mâncare.
Principala sarcină de serviciu a Poliției Locale Constanța este să patruleze în tot orașul pentru a identifica persoanele fără adăpost și a le transporta la Spitalul Județean Constanța, urmând a fi transferate ulterior la Centrul din strada Soveja.
”Rugăm constănțenii să anunțe la numărul de apel pentru situații de urgență 112 și la Dispeceratul Primăriei nr.0241/55.00.55 eventualele persoane aflate în dificultate din cauza vremii defavorabile”, spun reprezentanții primăriei.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii