Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

METODA ACCIDENTUL. Au vrut să păcălească o fetiță de 8 ani!(776)

La data de 19.01.2016, orae 19.00, o minoră de 8 ani, din Constanţa, a fost apelată telefonic de către un bărbat necunoscut, care folosind metoda „accidentul” i-a solicitat o sumă de bani.

Minora a luat din locuinţă suma de 600 euro, a povestit faptele menţionate unei prietene de familie, care a luat legătura telefonică cu mama minorei şi care a împiedicat darea sumei de bani.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

Cu această ocazie poliția reaminteșe cetăţenilor:

- Dacă sunteţi contactat de un „binevoitor”, care vă apelează în numele unei rude apropiate, anunţaţi IMEDIAT Poliţia la numărul de urgenţă 112 pentru a vă acorda sprijin;

- NU DAŢI BANI NECUNOSCUŢILOR SUB NICIUN MOTIV!

 

Oamenii legii recomandă părinţilor copiilor cu vârste mici, care pot fi abordaţi în mod similar de astfel de persoane, să îşi înveţe copiii ca în situaţia în care sunt contactaţi telefonic şi li se comunică faptul că părinţii/rudele au fost implicaţi/implicate într-un accident şi li se cere o sumă de bani să sune imediat la 112 şi să anunţe Poliţia pentru a nu fi victime ale înşelăciunilor.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii