Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Pauză forţată pentru Halep: Simona se operează şi va lua "o pauză mai lungă". "Aşa nu mai poate continua!"(1116)

Eliminată în turul 1 de la Australian Open, Simona Halep pare decisă să-şi rezolve în totalitate problemele medicale cu care s-a confruntat în utlima perioadă. Tatăl Simonei, Stere Halep, a dezvăluit că sportiva din Constanţa se pregăteşte de o operaţie, care ar putea să o ţină departe de terenul de tenis pentru o perioadă mai lungă de timp.

Conform spuselor lui Stere Halep, este vorba de o operaţie de deviaţie de sept, iar timpul de repaus necesitat după ar fi de aproximativ şase săptămâni. Numărul 2 WTA nu a decis încă în ce moment al sezonului se va opera, iar programul din următoarea perioadă o obligă să ia o decizie cât mai rapidă.

"A avut probleme şi la stomac, acum şi cu urechea... Are o deviaţie de sept şi trebuie să se opereze cât de curând. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue aşa! Ea a tras de ea, pentru că aşa este Simona, vrea să faca totul, dar până la urmă oboseala îşi spune cuvântul şi mai ales şi accidentările care au fost...

Deviaţia de sept nu e prea gravă, dar oricum necesită un timp mai lung. Cam o lună, o lună şi jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-şi reveni complet

Încă nu ştiu ce decizie va lua. Simona va anunţa ce va face şi cum va face", a declarat Stere Halep pentru Dolce Sport.

Simona Halep a comentat în urmă cu câteva minute, pe Facebook, situația în care se află:

Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă.

Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam.

La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă.

Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%.

Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells.

Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună.

Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză.

În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună.”

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii