Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Marinar sirian cu document fals, depistat în Portul Constanţa Sud Agigea(644)

În data de 23.01.2016, în jurul orei 09.00, în urma controlului de frontieră efectuat la P.T.F. Constanţa Sud Agigea asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, sosită din direcţia R. Bulgaria, şi asupra membrilor echipajului, a fost descoperit un carnet de marinar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că documentul este fals si aparţine unui cetăţean sirian, în vârstă de 26 de ani, care este încadrat în lista de echipaj pe funcţia de marinar.
Bărbatul în cauză a declarat că a achiziţionat carnetul de marinar din Egipt, de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 300 de dolari USD.
Cetăţeanului sirian nu i s-a permis intrarea în ţară iar carnetul de marinar, ce purta însemnele statului Panama, a fost ridicat în vederea expertizării. În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.
De asemenea, armatorul navei, reprezentat de comandantul navei, un cetăţean sirian, în vârstă de 41 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 8.000 de lei.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii