Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Din Moscova pentru România

Din Moscova pentru România(936)

În perioada 24-30 ianuarie 2016, Corina Martin – Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Dragoş Gociman – Vicepreşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, împreună cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Tracia, se află la Moscova, unde au demarat o campanie de promovare a destinaţiilor româneşti pe piaţă rusă.

În cadrul întrevederilor bilaterale cu reprezentanţii touroperatorilor şi ai celor mai importante asociaţii de turism din Rusia, au fost identificate măsurile imediate ce urmează a fi întreprinse, în vederea creşterii circulaţiei turistice între România şi Rusia. Reprezentanţii români au propus demararea uui proiect-pilot comun „DESCOPERĂ ROMÂNIA” care presupune printre altele organizarea de infotripuri gratuite pe litoral, în Delta Dunării şi în alte destinaţii româneşti, pentru touroperatorii ruşi, acţiuni comune de promovare şi marketing, conferinţe de prezentare şi promovare a României şi a destinaţiilor româneşti ce vor fi organizate pe teritoriul Rusiei.
Delegaţia română va continua seria de întâlniri cu reprezentanţii pieţei ruse în vederea creşterii fluxului turistic între cele 2 ţări, prin acţiuni comune ale Federaţiei FAPT, Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi Camerei de Comerţ şi Industrie Tracia.

"În anul 2015 aproximativ 6 milioane de turişti ruşi şi-au făcut vacanţele în Turcia şi Egipt, destinaţii în care au cheltuit în medie 1000 euro pe pachetul de vacanţă şi încă 1000 euro/persoană la locul sejurului. România reprezintă o alternativă pentru turiştii ruşi, având în vedere actuală conjunctură de piaţă. În acest sens, Federaţia F.A.P.T. împreună cu Asociaţia Litoral - Delta Dunării, Camera de Comerţ şi Industrie Tracia au demarat de ieri o campanie de promovare şi de marketing destinată pieţei ruse. România are un potenţial turistic uriaş, care prezintă interes în acest moment pentru touroperatorii şi turiştii ruşi, iar misiunea noastră aici este să valorificăm acest potenţial, motiv pentru care demarăm acest proiect pilot, care va cuprinde promovarea mai multor tipuri de pachete turistice în România: turism balnear, de business, leisure, cicuite, turism activ (de vânătoare, pescuit, etc.), pachete combinate litoral şi Delta Dunării, vacanţe pe litoralul românesc şi la munte.”, a declarat Corina Martin.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RADU CRISTIAN ȘI MAIMUȚA
scris de Lucian Cristea
V-am povestit despre alfabetul lui Berceanu, fost ministru al Transporturilor, care se strâmba ca o maimuță la primul său contact cu oa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii