Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
Interviu cu administratorul noului brand ,,Tousiman”  – Efati Iman

Interviu cu administratorul noului brand ,,Tousiman” – Efati Iman(4422)

1) Ce noutăţi vestimentare aduce Tousiman pe piaţa din Constanţa?
Brand-ul Tousiman doreşte să revoluţioneze moda bărbătească în materie de cămăşi şi accesorii pentru sexul tare din Constanţa, combinând utilul cu plăcutul.
Având în vedere că piaţa din Constanţa este destul de restrânsă în domeniul “Made to measure”, în vederea confecţionării cămăşilor, noi venim cu modele noi, inedite, respectând cerinţele clienţilor, dar în acelaşi timp oferindu-le sfaturi adecvate în funcţie de eveniment.

2) Ce fel de materiale şi aparatură folosiţi în atelierul vostru?
Ţesăturile folosite de noi sunt de înaltă calitate de la producători de elită din Olanda, Italia, Franţa, acestea îndeplinind toate normele.
Bumbacul egiptean fiind cel mai solicitat de către cei care cumpără cămăşi, am ales să satisfacem nevoia clienţilor şi să aducem o gamă variată de culori.
În atelier sunt folosite maşini industriale speciale, deoarece conferă produsului un finisaj de excepţie, iar atunci când înmânăm produsul satisfacţia să fie de ambele părţi.

3) Care este grupul ţintă de clienţi căruia vă adresaţi ?
În funcţie de cerere, dorinţe şi gusturi ne putem adapta, îmbinând clasicul cu modernul.
Încercăm să înţelegem cerinţele pieţei, iar ca urmare identificăm care sunt nevoile potenţialilor consumatori în concordanţă cu realitatea socială. Astfel, avem mai multe segmente ţintă personalizând oferta în funcţie de cerere.

4) Cum aveţi de gând să vă extindeţi oferta de produse?
La fiecare sezon, întodeauna, încercăm să venim cu ceva nou faţă de concurenţă având în vedere că personalul brand-ului este tânăr şi poate crea ţinute vestimentare noi.
Pe viitor dorim să ajungem la performanţa de a lucra la comandă şi costume de ceremonie, casual sau business, astfel încât la noi în showroom clienţii să aibă posibilitatea de a îşi asigura o ţinută completă sub brand-ul Tousiman.

5) Unde vă pot găsi cei interesaţi să vadă şi să probeze creaţiile voastre?
Cei interesaţi ne pot vizita în Centrul Vechi al Constanţei, iar pentru programări sau detalii la nr de tel: 0731518615/ 0731279006
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DIN CICLUL -ȘI L-AM PRINS CU RAȚA-N GURĂ!- CATTANI, POLITICIANUL PREFERAT AL DOMNULUI GUȘĂ
scris de Lucian Cristea
Duminică seara, am primit un mesaj scurt. Nici de dreapta, nici de stânga Un amic m-a anunțat că primul nostru ministru a ajuns pe(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI