Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Liberali, măturați-vă gunoaiele din ogradă!                   LEPĂDAȚI-VĂ DE INFRACTORI, DERBEDEI, IMPOSTORI, COCALARI ȘI FARISEI

Liberali, măturați-vă gunoaiele din ogradă! LEPĂDAȚI-VĂ DE INFRACTORI, DERBEDEI, IMPOSTORI, COCALARI ȘI FARISEI(1735)

Motto: Noi vă vom vota să ajungeți la Primării, nu în pușcării!

        Surse specifice, demne de crezare și care nu merită amânare, ne aduc la cunoștință că nu este exclus ca infractorul și perdantul Gigi Christian Chiru al Justiției și din ograda P.N.L. Constanța, dându-se de ceasurile rele de la “Dacia“, să candideze la Primăria Constanța. Nu, nu va fi candidatul preferat de partid, ci susținut ca INDEPENDENT de o gașcă de impostori și farisei, deci politicieni locali, care îl înconjoară pe principiul “Spune-mi cine ești ca să-ți spun cu cine te însoțești” (unii zic că merge și invers, așa e, dar nu mai contează).

        În treacăt fie scris, gurile bune și informate din preajma infractorului ne spun că și scumpa și minunata sa soție îl trage de mânecă să candideze, dar, din respect pentru sexul frumos și celula de bază a societății, nu dezvoltăm subiectul.

        Fostul grataragiu din Eforie-Sud, în prezent infractorul Gigi C. Chiru (ajuns senator prin redistribuire) a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că a transmis prin poștă, către alegători, bonuri valorice medicale, pentru a-i prosti să-l voteze. De asemenea, în prezent, este urmărit pentru luare de mită și spălare de bani, pentru că, în anul 2010, fiind șef al Inspectoratului în Construcții Sud-Est, a cerut mită 1,5 milioane euro pentru favorizarea grupului de firme S.C. Eolica Dobrogea s.r.l., într-un proiect de construire de parcuri eoliene în Dobrogea. Același pripășit în politică, având deja calitatea de senator al României, deci sub prestare de jurământ, a făcut declarații false referitoare la documentele oneroase pe care le-a încheiat.

        Noi nu dăm lecții și nici soluții, dar ne întrebăm: chiar nu se găsește nimeni să-i tragă un șut în cur și să-l arunce în stradă pe acest Gigi C. Chiru? Ce calități și merite a marcat el în beneficiul partidului, un neisprăvit penal care căpușează și compromite pe peneliști, și ca oameni și ca partid? Sau sunt toți ca el și îi are “la mână” cu toate fărădelegile pe care le-au comis, cu toate matrapazlâcurile și compromisurile rușinoase de care au fost în stare în atâția și atâția ani?
        De aceea, la început, a avut obrăznicia să iasă ca păduchele în frunte și să se erijeze în candidatul P.N.L. Constanța? Dar celelalte entități toxice din compania de zgomote și duhoare, de-alde Sorina Tușa (avocată, individă frustrată din cauza pierderii de funcții), George Măndilă (păcănelist, fost șef al P.N.G.-Becali), Maria Dumitrescu (avocat, femeie), Costela Gana (femeie, P.N.L. Tineret), Iustin Roman (ex-consilier local, demisionat la presiunile lui Vergil Chițac), Elena Ivănescu (femeie, sora lui Iancu Caracotă - fost locotenent al lui Vasile Blaga, P.D.L.), Cătălin Cheia (patron de bar, fost șef la P.N.L. Tineret), Mihai Tararache (deputățel), Zepa-Dan Antonoaea (Să trăiți, tov. Gradu?), de ce sunt tolerați ? Doar pentru bani și pentru că banii nu au miros?

        Acest soi de oameni îl împing din spate pe infractorul Gigi C. Chiru, conform zicalei “Orice șut în cur este un pas înainte“, ceea ce ne duce cu gândul la “capodopera“ prezidențială “Pas cu pas“ sau la versurile patriotice “Spic cu spic, patriei snop“, știind cu toții că “Partidul e-n toate/, E-n cele ce sunt și-n cele ce mâine vor râde la soare!“, pentru că o să vă cam ia dracul la aceste alegeri, liberalilor, dacă nu vă faceți ordine în ograda proprie, din care prea mulți candidați, din tot atâtea găști, dau târcoale pe lângă ușa clădirii din parcul arheologic de pe bd. Tomis nr. 51...

        Înțelegi, cititorule, cam care sunt “calitățile“ umane și politice ale celor care promovează și susțin niște infractori ca Gigi C. Chiru și cam ce se petrece în sediul Organizației Municipale P.N.L. din str. Lahovari? Dacă mai adăugăm și Județeana P.N.L. din str. Traian, rezultă un adevărat clan de frați, cuscri, nași, fini, cumetri și cumnați! Câte și ce orgolii, ce de prostie și ticăloșie, câtă lipsă de interes, organizare și disciplină de partid, ce lupte intestine, dar și... ce flatulență vor avea pe 6 iunie a.c.!

        Pentru că sunt mulți, foarte mulți, indivizi acolo, care, nici în prezent, după 26 de ani, nu au înțeles că toată activitatea unui partid trebuie subordonată interesului țării și cetățenilor, în niciun caz interesului personal și de grup...

        Ei bine, astfel de specimene populează și poluează Parlamentul și se înghesuie în pușcăriile patriei. Numai neisprăviți, derbedei, incompetenți, iresponsabili, inculți, hoți, mincinoși, ipocriți, ticăloși și trădători s-au refugiat sau au fost promovați în politica românească, unicul lor scop fiind să facă ceea ce știu mai bine: să mintă, să fure, să trădeze, să jignească, să umilească, să distrugă, să ne sărăcească, să ne alunge din țară. De aceea avem legislația ce este făcută mai degrabă împotriva intereselor cetățenilor și în favoarea infractorilor, pentru că este votată de infractori și bandele din care aceștia fac parte. 

        Directiva ticăloșilor politicieni, trasată chiar de partidele din are fac parte (forme mascate de organizare a bandelor de infractori) a fost și este “Furați, băăăă, furați, că, dacă nu furați voi tot, vin ăilalți și fură ei! Furați pentru voi, pentru neamurile voastre, dați și la partid, dar furați!”. Așa au făcut și fac cei mai mulți dintre politicienii și găștile de penali din spatele lor, de aceea au ajuns țara și românii în asemenea hal!...

        Revenind, trebuie să recunosc că în gruparea penelistă locală există și oameni de calitate, cu foarte bune, sincere și mărețe intenții, unii chiar cu proiecte viabile, adevărați luptători, care vor să facă ordine în organizație și să se descotorosească de tot soiul de gherțoi politici, dar aceștia sunt atât de puțini și ignorați, încât sunt anihilați de agresivitatea, obrăznicia, nerușinarea și nesimțirea acestor derbedei politicianiști, care își urmăresc numai interesele personale și de gașcă. Constituiți într-o grupare extrem de toxică, fiind în stare de orice și oricând, în funcție de interesele și orgoliile personale, acești cocalari politici afectează grav nu numai imaginea propriului candidat la Primăria Constanței și a echipei sale, dar și pe cea a partidului.
        Cauzele sunt cunoscute și grave, efectele sunt incalculabile, iar prețul plătit de P.N.L. Constanța va fi enorm.

        Alina, nu curva și tâmpita aia din bancuri, este preocupată de postări stupide și generaliste pe facebook, în loc să-i alunge cu Statutul în mână pe acești penali și impostori, care nu numai că diminuează serios șansele partidului la apropiatele alegeri locale, dar anulează efectiv alternativa constănțenilor la ticălosul și penalul P.S.D. (da, evident, și P.N.L. este la fel de ticălos și penal, dar măcar (mai) reprezintă și (mai) oferă unora (măcar) o speranță).
        “Arhanghelul Gabriel“ a cumpărat o televiziune nu ca să se folosească de ea în această campanie electorală, ci ca să nu o ia alții (cu o prezență timidă și nesemnificativă pe spațiul de emisie al unei televiziuni naționale, nu are timpul necesar și nu prezintă interes nici cât o prognoză... Meteo!).

        Mai mult atras, decât convins, Vergil Chițac a intrat târziu, cam prea târziu, în acest război. Crescut, educat și format în spirit cazon, unde ordinele și regulamentele întronează ordinea și disciplina, contraamiralul se află în situația, deloc avantajoasă, de a lupta cu mai mulți dușmani și pe două fronturi: depistarea și eliminarea trădătorilor din propriile trupe și, concomitent, candidatura la funcția și titlul de “Amiral al Constanței“.

        Contraamiralul știe foarte bine că, poate mai mult decât dotarea și efectivele, secretul unei Armate constă în starea morală și loialitatea trupelor sale, motive cruciale pentru începerea - fermă și urgentă - a “curățeniei de primăvară“, printr-o contraofensivă de sezon împotriva mizeriilor din ograda proprie, acestea trebuind să fie scoase de sub preș și din cotloane, măturate și aruncate la tomberonul... de gunoaie ale politicianismului autohton. 

        Aceasta numai în cazul în care militarul vrea să câștige războiul, pentru că, până în prezent, din cauza dușmanilor din interior, a pierdut câteva bătălii importante.

        P.S. - Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți! 

Comentarii

Constantin Cumpana
20-03-2016
Daca au platit cu bani,
Au ajuns parlamentari
Si-au votat fara-ndoiala,
Si o pensie speciala.

Si-au tras masini la scara,
Vile, yachturi, bani afara,
Si-si permit tot ce-au facut
Ca au imunitatea scut.
..................

Cum banii nu au miros,
Si-au platit ciolan de ros,
Sa roada in viitor,
Numai ei si gasca lor.
...................
Scoală țară in picioare!
Tot mai dormi sau nu te doare
Ca javrele parlamentare,
Te prostesc fara-ncetare?....
Constantin Cumpana
20-03-2016
Domnule doctor, acestor ticalosi trebuie sa le vorbesti pe limba lor, sa te cobori la nivelul lor. Altfel nu (te) inteleg si vor continua sa faca ceea ce stiu ei cel mai bine. Ajunge! Timp de 25 de ani, romanii i-au suportat si i-au iertat si uitati-va unde au adus Tara si Neamul! Toate gunoaiele "ridicate" de furtuna evenimentelor din decembrie 1989 s-au aciuat in politica si au distrus economia, au tradat si au vandut tara. Ajunge! Daca printr-un clik al istoriei la noapte ar reveni comunistii, acesti indivizi, familiile si neamurile lor ar fi judecati in regim de urgenta si pana dimineata ar fi executati. Ceilalti ar termina Canalul Dunare - Bucuresti si ar reface tot ce au distrus si au vandut. Din cauza a 20.000 de ticalosi, 4 milioane de romani au fugit din tara, iar cei care au ramas sunt la limita saraciei si a rabdarii. Nemernicii astia nu numai ca sunt mincinosi, infractori, inculti, iresponsabili, incompetenti, tradatori, dar sunt bolnavi. Noi am fost si suntem condusi de niste bolnavi incurabili, care nu trebuie tratati, ci eliminati din structurile de responsabilitate si decizie. Tragic este faptul ca specimenele astea sunt sustinute tocmai de cei carora le produc un rau imens si sunt complici cu ei. Vina este si a oamenilor competeneti, responsabili si demni, pentru ca accepta, in lasitatea si lehamitea lor, sa fie coplesiti, condusi, umiliti, batjocoriti de aceste gunoaie.
c neagoe
20-03-2016
DUR , CUPRINZATOR , CORECT - la treaba PNL , , chiar daca amiralul face ce trebuie , nu ce vreti . Se poate scrie si corect si fara patima , dar mai ales in interesul Constantei .

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii