Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
CLAUDIU IORGA PALAZ ȘI MAFIA TERENURILOR (I)

CLAUDIU IORGA PALAZ ȘI MAFIA TERENURILOR (I)(3472)

        Motto: Noi vă vom vota să ajungeți la Primării, nu în pușcării!


        Iată o postare din data de miercuri, 08 aprilie 2015, preluată (cu permisiunea proprietarului) de pe blog-ul domnului Metin Cerchez, fost deputat în Parlamentul României, legislatura 2000-2004, ocazie cu care a activat ca membru al Comisiei de Siguranță Națională, Apărare și Ordine Publică și șef al subcomisiei Anticorupție din Ministerul Justiției:

        „De ce nu este arestat Claudiu Iorga Palaz - omul de legătură al mafiei P.D.L. - P.M.P. - Elena Udrea - Traian Băsescu la Constanța?
        Să începem cu dovedirea ca mafiot al lui Palaz Iorga Claudiu, mâna dreaptă a Elenei Udrea și a lui Traian Băsescu în afacerile murdare din jud. Constanța. Acest individ, pe care l-am cunoscut foarte bine, este avid de bani și de Putere. Este înconjurat de magistrați corupți, de ofițeri corupți din serviciile secrete, gata să dea o mână de ajutor pentru o lucrare în afara legii doar pentru a crește... în grad!
        În 2001 devine secretarul Prefecturii Constanța și este cel care, practic, dă «legalitate» ilegalităților din Comisia de Fond Funciar (terenuri; vezi cazurile Corbu,Valu Traian, Rasova - primarul, rudă cu șeful I.P.J. Constanța etc).
        Cine este, de fapt, acest individ? A fost jurist la Primăria Constanța condusă de primarul Mihăeși din partea P.D.L. Era vărul d-nei Stuparu - șefa Secției «Fond Locativ» din cadrul Primăriei Constanța, cea care dădea case, vile, terenuri mafiei imobiliare din Constanța (Ciote, Zizi Carasimu, George Despina, Gheorghe Slabu, Dan Cornel, Cușu, oamenii de casă ai lui Palaz Iorga Claudiu, etc., etc.
        Ce făcea acest «corupt»? Prin Vecerdea, creierul acțiunii de la Primăria Constanța - se identificau case și terenuri - care nu aveau proprietari. Mafia imobiliară nu depunea actele false la Primărie, pentru a lua cu japca aceste imobile, de frica autorităților - D.N.A. - P.N.A. Se depuneau zeci de cereri la Judecătoria Constanța, unde Claudiu Palaz Iorga avea o judecătoare de casă, prietenă de ilegalități? Mai ții minte când i-ai zis lui A. să dea 1.000 de euro și îi dă sentință favorabilă, pentru a obține o casă? Asa că, mafioții, la sugestia lui Stuparu și Palaz Iorga, identificau - nu pe ochi frumoși, case, vile terenuri etc - le dădeau ponturile mafiei, care inventa asa-ziși proprietari din afara țării...
        La (fostul - n. red.) cinema «Progresul» s-au adus actele false (procuri) ale unei așa-zise bătrâne din Canada (unde fugise George Despina, finul senatorului Moga Nicolae - pe atunci subprefect din partea P.N.L., omul șefului Miliției Economice, Șerban Ion - patron al «Freedom Star» din care făcea parte și firma «Ring Star» condusă de Moga (...)!!!
        Ce mafie, ce încrengătură!... Deci mafia lui Gheorghe Slabu - șef P.P.-D.D. (acolo este și sediul P.P.-D.D. (...) ia cinema «Progresul» (împreună - n. red) cu George Despina, Dan Cornel - informatorul valutist al generalului Bogdan (Mihai - n. red.), șef Poliție Economică, protectorul L. (Lizetei - n. red.) Haralambie, ziaristă la mine la (săptămânalul - n. red.) «Incomod», (...).
        Palaz Iorga Claudiu nu se prezenta la două termene consecutive (situație în care - n. red.) Primăria pierdea acele procese, deci și imobilele. Așa a dat Palaz Iorga Claudiu, către frații Ciote, «Galeriile Metropol» de pe str. Ștefan cel Mare (lângă C.E.C.) ș.a. Acum, frații Ciote au luat teren și lângă Poșta Mare (...). Cât a fost șpaga?
        Cu documente false au închiriat imobilul construit către Poșta Română, alungată din imobilul aflat la doi metri, pentru plăți 6.000 euro/ lună chirie mafiei. Poșta Română e (instituție - n. red) de Stat! Dar D.N.A. se face că nu vede asta, ca și S.R.I. Tac!

        I-a mai dat un imobil frumos, alungând în stradă familii de oameni necăjiți, lângă Tribunalul Constanța (str. Traian), lui Zizi Carasimu, care a mai luat un hotel (FORUM) în Costinești si vile pe str. Mihai Eminescu, unde au mai primit vile cu acte false (...), Emil Moraru - șef D.I.A.S. și George Despina, cel amintit anterior - finul lui Nicolae Moga, actual (...) vice și chestor Senat (P.S.D.), care a fost numit de Victor Ponta șef al P.S.D. Constanța (postarea este din 8 aprilie 2015 - n. red.)...
        Ce mafie P.D.L. - P.S.D. - P.M.P. etc!!!...

        În episodul viitor:
        Despre cum a luat tatăl lui Palaz Claudiu Iorga, Gheorghe Palaz, patru milioane euro de pe terenurile cumpărate, știind pe unde vine Autostrada A2 - Pod A.P.M.P.C. Agigea (confundat de Tăriceanu) • Dezvăluiri (...) despre Elena Udrea, Traian Băsescu (...) și omul lor - Palaz Iorga Claudiu • Cum se închid dosarele penale ale lui Palaz Claudiu Iorga - nașul său de cununie fiind (vezi episodul II - n. red.) • De ce nu-l ia DNA? Este ofițer acoperit? (...). Va urma“.

        P.S. - Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți!

               - Întregul conținut al acestui material cade în responsabilitatea exclusivă a subsemnatului, neimplicând cu nimic ziarul și pe proprietarii acestuia.

 

Comentarii

Leonidas
24-03-2016
Anonimului claudiu, din 23-03-2016. La trebonal, birjar!
Claudia
24-03-2016
Doamna Matricea, bine i-ati zis lui claudiu. Eu cred ca asta este un postac platit din gasca lui Palaz si nu ii convine adevarul. Tot ce scrie in articol este adevarat, multi stiu toate astea, dar putini au curajul sa le spuna. Felicitari si asteptam si alte dezvaluiri despre mafiotii din orasul nostru.
Matricea
24-03-2016
Replica pentru Claudiu. Nu ma uimeste deloc faptul ca un posesor de computer NU cunoaste toate literele alfabetului, pentru ca tara geme sub dictatura celor "multi si prosti" si, recunosc, este vremea lor. In textul postat, amesteci literele ca pe ideile fixe si putine ce se plimba haotic prin vidul din capul tau, unele iti lipsesc din cuvinte sau le inlocuiesti cu altele pe care crezi ca le cunosti mai bine. Norocul tau este ca si spatiul virtual poate sa suporte orice, chiar si prostia si imbecilitatile tale. Ceea ce numesti tu "fituica TIMPUL" este cu mult, foarte mult, peste valoarea ta, un motiv suficient ca sa nu se coboare la nivelul tau, pentru ca nu are TIMPUL necesar sa si-l piarda cu tine. Amenintarea ta este puerila, infantila, ilara si stupida, astfel ca nu impresioneaza pe nimeni. Pune manuta pe carte, termina clasa a V-a si pregateste-te serios de bacalaureat, pentru ca tara are nevoie de oameni destepti. A, sa nu uit. Cand mai scrii numele acestui ziar si pe cele ale unor redactori ai sai, sa te ridici in picioare si sa simti ca te domina admiratia si respectul, dobitocule!
claudiu
23-03-2016
Lucian, te rog sa scoti materialul de pe site sau te dau in judecata. C.P.
Claudiu
22-03-2016
Tin sa va anunt pe aceasta cale ca materialul NU care in responsabilitatea exclusiva a autorului. Stiu cine este in spatele fituicii Timpul si veti plati in concesinta pentru aceste mizerii scrie. Cu totii: Constantin Cumpana, Lucian Cristea, Claudia Popescu si Andrei Popescu.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii