Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Conferința de presă a Maratonului Nisipului

Conferința de presă a Maratonului Nisipului(664)

Ieri s-a desfășurat conferința de presă a celei de-a treia ediții a Maratonului Nisipului, competiție organizată de Asociația Sportivă “SanaSport” și Radio Constanța. Au participat: președintele Asociației Sportive „Sanasport” – Daniel Antonaru, managerul Radio Constanța – Daniel Sîrbu, preşedintele Asociaţiei „Dăruieşte Aripi” – Alina Vasea și reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța – Claudiu Teliceanu și Mihai Orzan. Duminică, 27 martie, la ora 10, startul va fi dat de primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău. Maratonul Nisipului cuprinde probe pe distanțe de 42, 21 și 10 kilometri, cât și crosul „Family Run”, de un kilometru, la care vor concura părinți, însoțiți de copii.

Pe lângă sportivii din țara noastră vor lua startul atleți din Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, Italia, Olanda, Grecia și Republica Dominicană.
La această ediție, participanții vor alerga pentru o cauză nobilă, scăderea ratei mortalității infantile neonatale, care a atins cote alarmante în Constanța (de 3 ori mai mare decât media europeană). Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța, prin proiectul social “Dăruiește primul zâmbet”, inițiat de Asociația “Dăruiește Aripi”.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SUNT JAPONEZ ȘI MĂ MÂNDRESC…
scris de Lucian Cristea
Prima vizită a unui premier al Japoniei în România i-a prins pe conducătorii noștri iubiți pe gard, în izmene pe călător, cu mâne(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU