Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
După loviturile primite direct în... brand,                                   PROFI CITY DIN CARTIERUL „BADEA CÂRȚAN“ VREA SĂ ÎȘI REVINĂ DIN GROGGY

După loviturile primite direct în... brand, PROFI CITY DIN CARTIERUL „BADEA CÂRȚAN“ VREA SĂ ÎȘI REVINĂ DIN GROGGY(1539)

        Înspăimântat de loviturile de imagine primite în plin brand, mai ales cu scandalul de la Arad cu carnea expirată și spălată cu oțet și detergenți, pentru a fi pusă la vânzare, PROFI CITY face eforturi să își revină din starea de groggy, înainte de a fi numărat până la sfârșitul competiției.

        În ediția din 01 aprilie a.c., timpul.info vă prezenta (vezi galeria foto) halul în care arăta zona din imediata vecinătate a market-ului PROFI CITY, situat la parterul blocului BC8 de pe strada Badea Cârțan nr. 14: spațiul verde măcinat de roțile mașinilor de aprovizionare a magazinului, stâlpul de iluminat lovit și îndoit, asfaltul distrus, borduri dislocate, apa de ploaie și noroiul umplând gropile formate de roțile mașinilor.

        Nu au apucat cocoșii să cânte în două dimineți la rând, pentru că, în cursul zilei de 02 aprilie a.c., lucrurile au luat o întorsătură așteptată (vezi galeria foto), părând să se îndrepte: muncitori, lopeți, plase de sârmă, roabe, nisip, saci cu ciment și alte scule și materiale specifice erau aduse în zonă, totul pentru remedierea situației semnalată de noi.

        Vorba locatarului spectator cu cuvinte puține și rare de la Cotroceni: „Urmărim cu foarte mare atenție și maximă preocupare“ evoluția situației PROFI CITY din Badea Cârțan.

 

        P.S. - Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii