Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
Făgădău, coboară din birou ca să vezi ce-i în jurul tău!                               CAVOUL DIN PARCUL CASEI DE CULTURĂ

Făgădău, coboară din birou ca să vezi ce-i în jurul tău! CAVOUL DIN PARCUL CASEI DE CULTURĂ(1838)

                            

                                               Motto:   Nu toate gunoaiele put în tomberoane,

                                                             cele mai multe zac printre noi şi sunt...politicieni.
                                                     

        Parcul Casei de Cultură din Constanța ar trebui să fie o oază de liniște și verdeață, un loc de relaxare și, de ce nu, de distracții, pentru toate vârstele.

        Ce oferă acest spațiu constănțenilor: 2 x 1 biserici, boscheți, gunoaie, dale sparte, dale dislocate și dale furate, băncuțe cu umbrare... în plină iarnă.
        Apropo, care este logica amplasării (una lângă alta!?!?) unei catedrale și a unei biserici, numai mintea îndrăcitului I.P.S. Teo Snagoveanu-Mache-Bobotează-Nazarcea-PSD poate să explice.
        Casa de Cultură arată, de fapt, așa cum este cultura în orașul nostru: ca un cavou de suprafață. Pentru servicii complete, găsiți aici... haine de piele la prețuri de fabrică, dar și manele servite la tavernă!
        Monumentul-simbol al Războiului de Independență (vezi galeria foto) este o rușine și simbolizează „respectul“ autorităților pentru istoria națională: literele de bronz au fost furate și înlocuite cu plăci de PAL melaminat, putrezit și scorojit de vreme și intemperii, numele localităților de legendă fiind înscrise cu vopsea!
        De ani de zile, aici se organizează comemorarea victimelor și evenimentelor din decembrie 1989, se depun coroane și jerbe de flori la Troiță, circulația se blochează, imnul se intonează, trupele defilează, primarul, prefectul și alter scule de partid, directori de instituții și alți mocofani, se fac că lăcrimează și că se emoționează, aplaudă, apoi pleacă fiecare la fripturi, băute, soții, amante și alte curve, dar nimeni, absolut nimeni, nu vede în ce hal arată Monumentul Independenței. Repet, de ani de zile!

 

        P.S. - Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii