Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
CONSTANȚA, UN ORAȘ... SIRIAN !                                       Efectul devastator al corupției, incompetenței, iresponsabilității și indolenței asupra unui oraș istoric

CONSTANȚA, UN ORAȘ... SIRIAN ! Efectul devastator al corupției, incompetenței, iresponsabilității și indolenței asupra unui oraș istoric(1987)

  Motto:
              „Dacă mă întrebaţi pe mine, nu am niciun fel de problemă ca, din loc în loc, pavajul să fie ciobit.                           Ne dă un aer de oraş istoric.“ (Decebal Făgădău, interimar)

 

        După cum își promovează tentativa de stabilire a unui nou record mondial al numărului de participanți la dansul sirtaki (vechiul record, stabilit la Volos, în Grecia, la 31 august 2012, a fost de 5.614 participanți), Comunitatea Elenă Elpis Constanţa (1.800 de membri și 1.200 de susținători înscriși, plus sprijinul și participarea reprezentanților a 23 de comunități locale din țară, membre ale Uniunii Elene din România) are ca invitați nu numai mii de iubitori ai tradiționalului dans grecesc, dar și zeci de mii de constănțeni și turiști români și străini, oficialități, printre care și reprezentanții Guinness Books of Records.
        Evenimentul este programat să aibă loc pe data de 28 mai a.c., fiind precedat, la doar o săptămână, de ZIUA CONSTANȚEI, eveniment încă incert ca desfășurare, având în vedere atât unele vicii în procedura de selecție a ofertelor necesare atribuirii contractului de finanțare pentru realizarea proiectului, cât și din cauza incompetenței și iresponsabilității organizatorului, respectiv Primăria Constanța, în frunte cu interimarul Făgădău DECEBALiverne.
        Întrebarea care se (im)pune este extrem de simplă, dar, în același timp, răspunsul este extrem de complicat: CUM SUNT PREGĂTITE AUTORITĂȚILE LOCALE PENTRU ACESTE DOUĂ EVENIMENTE, în care sunt puse în joc nu numai competența și responsabilitate lor, dar și imaginea municipiului Constanța?
        Am coborât la pas pe segmentul de stradă dintre Muzeul de Etnografie și Folclor - Cazinou via Piața Ovidiu.
        Nu vreau să comentez cele văzute, pentru că se impune să rămân în limita unei exprimări decente, dar risc să te las pe tine, privitorule și cititorule, să te exprimi liber, pe „meritul“ și la adresa celor în drept, dar iresponsabili, incompetenți, nerușinați, indolenți, nesimțiți și ticăloși.


        Decebal Făgădău, coboară din birou ca să vezi ce-i în jurul tău!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RADU CRISTIAN ȘI MAIMUȚA
scris de Lucian Cristea
V-am povestit despre alfabetul lui Berceanu, fost ministru al Transporturilor, care se strâmba ca o maimuță la primul său contact cu oa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii