Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Atenţie, avarii RAJA la Hârşova şi Năvodari !(1145)

       Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 800 mm ce alimentează oraşul Năvodari, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 aprilie 2016, în intervalul 09,30 - 13,30. Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare pentru alimentarea oraşului Năvodari pe conducta de siguranţă cu diametrul de 600 mm. În aceste condiţii, având în vedere diametrul mai mic al conductei de siguranţă, abonaţii din Năvodari vor avea, în intervalul menţionat, apa cu presiuni scăzute.

      Tot astăzi, pentru remedierea unei avarii avarii la conducta principală de alimentare cu apa ce pleacă de la staţia de tratare şi pompare Hârşova, suntem nevoiţi să oprim furnizarea apei pe tronsonul avariat în intervalul 10,00 - 14,00. Sunt afectaţi de lipsa apei potabile toţi abonaţii din Hârşova.

     SC RAJA SA îşi cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste avarii şi va asigura ca echipele de intervenţie să facă tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii şi reluarea furnizării apei potabile în timpul cel mai scurt. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii