Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
COMISIA EUROPEANĂ A LANSAT CAMPANIA 'EUROPE IN MY REGION'

COMISIA EUROPEANĂ A LANSAT CAMPANIA 'EUROPE IN MY REGION'(1043)

Comisia Europeană a lansat prima campanie "Europe in My Region" pentru a încuraja cetăţenii să descopere proiecte finanţate de UE în întreaga Europă şi să afle mai multe despre acestea. Campania se va desfăşura în perioada 29 aprilie-11 iunie în 23 de ţări ale UE şi va cuprinde 1 200 de evenimente. Pe tot parcursul lunii mai, beneficiarii fondurilor UE îşi vor prezenta proiectele în faţa cetăţenilor în cadrul proiectului "Zilele proiectelor deschise in UE", iar o hartă online va contribui la geolocalizarea proiectelor care participă la această iniţiativă.

A cincea ediţie a concursului de fotografie de pe Facebook (2 mai-28 august) urmăreşte sărbătorirea proiectelor care aduc o schimbare reală în comunităţile locale: pentru a participa la concurs, cetăţenii trebuie să fotografieze un proiect care beneficiază de finanţare din partea UE, astfel încât în fotografie să apară şi plăcuţa sau panoul care conţine informaţii privind finanţarea şi steagul UE. Trei câştigători vor avea şansa de a câştiga un curs de fotografie cu un fotograf profesionist şi o excursie la Bruxelles. Cei mai talentaţi autori de blog care scriu despre proiecte locale vor fi invitaţi la Bruxelles pentru a participa la programul destinat mass-mediei în cadrul evenimentului European Week of Regions & Cities (10-13 octombrie 2016). Informaţii suplimentare: Europe in My Region.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii