Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PONTA  DELIREAZĂ !

PONTA DELIREAZĂ !(2111)

    După ce a căzut din pomul Puterii, pierzându-şi basca de pionier printre crăcile verzi şi stufoase, într-o zi, la ţară, era de aşteptat ca Victor Ponta să tragă concluziile care derivă dintr-un astfel de incident biografic. Un om gospodar la cap, după un astfel de episod comic, admite că fuga e ruşinoasă, dar e sănătoasă, şi o tuleşte, pentru a lua distanţă de locul aterizării cu bucluc. După ce şi-a dat demisia, de frica străzii, din funcţia de premier, a dispărut din raza de acţiune a opiniei publice, dar a revenit curând. Tot cu gura mare, înjurând după dictare, căutând şlapii neamţului şi halatul Primei Doamne, pozând în salvatorul naţiunii! Noul său slogan : ” Eu v-am dat. Ei v-au luat!”

    Nu este prima oară când se întâmplă chestia asta, fostul premier fiind protagonistul mai multor telenovele, ba cu piciorul pus în ghips, ba colindând în concedii efectuate în secret printre moschei. Credeam cu toţii, pesedişti, liberali sau alte naţionalităţi, nu contează, că lui Ponta i-a venit, în fine, mintea la cap! Şi, ca atare, ne aşteptam ca domnia sa să renunţe la politică, pentru că i-a adus numai necazuri. Din păcate, Victoraş obişnuieşte, uneori, să se alinte singur, dând oarecum în mintea copiilor, mimând mişcările de aripi ale păsării Phoenix. Care pasăre, fie vorba între noi, nu mai este ceea ce a fost şi nici cenuşa din care a renăscut nu mai e de calitate. De altfel, pasărea Phoenix seamănă foarte mult cu o găinuşă fără gât, adică fără pene în zonele sale sensibile. Fiind într-o mare eroare cu zburătoarea în cauză, Victor Ponta delirează! Ieşit neşifonat din ascunzătoarea personală, se comportă ca şi cum ar fi din nou pe cai mari! Ba e preşedintele Camerei Deputaţilor, ba revine în funcţia de premier, ba se vede preşedintele României! Ba e guru. Ba este propus pentru preşedinţia U.E., încă din perioada când se contra cu Traian Băsescu în vizite de stat şi relaţii personale. Grav, foarte grav! Cel care îl aţâţă în public, trăgându-l de codiţa lui orgolioasă, este domnul Dragnea, care acţionează după modelul drăcuşorului ce îi îmbârligă pe toţi! Dragnea îl împinge de la spate, cu privirea lui de lup flămând, şi Victor Ponta se comportă ca un copil la vederea baloanelor colorate. Se şi vede al treilea om în stat!

     Cum, la noi, orice este posibil, mă aştept ca, în curând, micuţa pasăre Phoenix să se aşeze din nou peste cuibarul cu ouă de la Palatul Victoria...În timp ce domnia sa pozează în Robin Hood, ca un făcut, instituţiile abilitate au pus pe tapet cazul Petromidia, un nou subiect fierbinte pentru domnia sa…Dacă Ponta ajunge din nou premier, tinerii care au ieşit în stradă e musai să întoarcă şi celălalt obraz! Că aşa e în democraţia noastră cu lumânări la nas!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii