Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

"Școala Marilor Maeștri" la Eforie Nord(881)

În perioada 21-25 iunie, la Complexul Dunărea din Eforie Nord va avea loc prima acţiune din 2016 în cadrul proiectului naţional "Școala Marilor Maeștri", organizată de Asociaţia Judeţeană de Şah Timiş în colaborare cu Federaţia Română de Şah.

Această acţiune se adresează juniorilor de perspectivă în performanţă, precum şi antrenorilor care doresc să se perfecţioneze. Ea va reuni minim 50 de şahişti împărţiţi în cinci grupe valorice.

Lectorii vor susţine zilnic cursuri teoretice, după care vor lucra interactiv cu cursanţii. pentru fixarea cunoştinţelor dobândite.

Printre lectorii participanţii, marii maeştri Alin Berescu, Bela Badea şi Constantin Ionescu, maeştri internaţionali Mircea Pavlov, Cătălin Ardelean şi Nad Titus Petre, precum şi maeştri Claudiu Iordache şi Cicirone Spulber.

Eforie Nord este gazda tradiţională a unor turnee naţionale şi internaţionale de şah pentru copii şi adulţi. Între 27 iunie şi 7 iulie va avea loc ediţia din 2016 a Festivalului internaţional ”Trofeul litoralului”, competiţie care anul trecut a reunit peste 300 de şahişti din 9 ţări. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE