Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

"Școala Marilor Maeștri" la Eforie Nord(1226)

În perioada 21-25 iunie, la Complexul Dunărea din Eforie Nord va avea loc prima acţiune din 2016 în cadrul proiectului naţional "Școala Marilor Maeștri", organizată de Asociaţia Judeţeană de Şah Timiş în colaborare cu Federaţia Română de Şah.

Această acţiune se adresează juniorilor de perspectivă în performanţă, precum şi antrenorilor care doresc să se perfecţioneze. Ea va reuni minim 50 de şahişti împărţiţi în cinci grupe valorice.

Lectorii vor susţine zilnic cursuri teoretice, după care vor lucra interactiv cu cursanţii. pentru fixarea cunoştinţelor dobândite.

Printre lectorii participanţii, marii maeştri Alin Berescu, Bela Badea şi Constantin Ionescu, maeştri internaţionali Mircea Pavlov, Cătălin Ardelean şi Nad Titus Petre, precum şi maeştri Claudiu Iordache şi Cicirone Spulber.

Eforie Nord este gazda tradiţională a unor turnee naţionale şi internaţionale de şah pentru copii şi adulţi. Între 27 iunie şi 7 iulie va avea loc ediţia din 2016 a Festivalului internaţional ”Trofeul litoralului”, competiţie care anul trecut a reunit peste 300 de şahişti din 9 ţări. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!