Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Septimiu Bourceanu (PNL): Numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Județean Constanța nu rezolvă problema, ci adâncește criza

Septimiu Bourceanu (PNL): Numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Județean Constanța nu rezolvă problema, ci adâncește criza(1229)

Secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a precizat că numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța nu rezolvă problema, ci adâncește criza apărută în urma reținerii fostului manager Dan Căpăţână de către DNA. Acesta cere demisia lui președintelui interimar al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, care se dovedește incapabil să gestioneze astfel de situații.

Numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Județean Constanța este o măsură de avarie, prin care conducerea PSD a Consiliului Județean Constanța încearcă să ascundă problemele grave ale instituției și să se ascundă în spatele reputației profesionale a medicului Cătălin Grasa, în speranța că cetățenii nu-i vor sancționa la vot pentru dezastrul din sănătatea județeană. Este încă o dovadă că președintele interimar al CJ Constanța, Cristinel Dragomir, este incapabil să înțeleagă funcția pe care o exercită și importanța sistemului sanitar la nivel județean, și este lipsit de viziune și strategie în ceea ce privește dezvoltarea serviciilor medicale. Președintele executiv al PSD Constanța trebuie să-și asume starea de fapt, prin demisia din funcția de președinte interimar al CJC odată cu numirea noului manager Cătălin Grasa”, susține secretarul general al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal.

Pe de altă parte, acesta este de părere că, social-democrații aflați la conducerea Consiliului Județean Constanța trebuie să facă cunoscute constănțenilor criteriile de selecție a lui Cătălin Grasa în funcția de manager, dacă au fost și alte nominalizări și care sunt acestea. „De asemenea, trebuie să aflăm care sunt indicatorii de management stabiliți și asumați în momentul în care a fost făcută numirea. Lipsa de transparență în gestionarea problemelor Spitalului Județean Constanța nu trebuie tolerată. În același timp, doresc să mulțumesc medicilor, personalului medical și personalului non medical care fac toate eforturile, în condiții foarte dificile, pentru a asigura serviciul medical permanet pentru cetățeni. Este păcat că efortul lor este umbrit de astfel de situații”, a subliniat secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

20 mai 2016 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii