Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Bogdan Hossu (Cartel Alfa):

Bogdan Hossu (Cartel Alfa): "Sănătatea și Administrația publică centrală sunt rezolvate; rămân nesoluționate disfuncționalitățile de încadrare pe restul domeniilor"(860)

Sănătatea și Administrația publică centrală sunt sectoarele rezolvate în proiectul privind salarizarea bugetarilor, în timp ce pentru restul domeniilor rămân nesoluționate disfuncționalitățile de încadrare, a declarat Bogdan Hossu, președintele Confederației Naționale Sindicale (CNS) "Cartel Alfa", la finalul discuțiilor de la Ministerul Muncii. Un alt element discutat cu autoritățile a fost legat de crearea unui mecanism de premiere în funcție de performanțe în Sănătate și Învățământ, dar care, în opinia liderului Cartel Alfa, "este un element cu un relativ risc electoral". Întrebat ce vor face sindicaliștii în această situație, președintele Cartel Alfa a răspuns: "Este greu de spus. Colegii mei din federație sunt cei mai în măsură să spună pe fiecare sector, dacă sunt mulțumiți sau nu."

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii