Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
70 de agenţii de turism vor aduce pacienţi străini în România, pentru tratarea coloanei vertrebrale

70 de agenţii de turism vor aduce pacienţi străini în România, pentru tratarea coloanei vertrebrale(933)

Clinica de vertebrologie din România Bio Ortoclinic lansează o ofertă nouă pe piaţa turismului medical: tratamentul durerilor de spate fără operaţie, programul fiind susţinut de 70 de agenţii de turism care îl vor populariza în rândul pacienţilor străini. 70 de agenţii de turism preocupate de dezvoltarea incoming-ului în România s-au adunat la Constanţa, la evenimentul prilejuit de deschiderea oficială a celui de-al doilea centru de tratament al Bio Ortoclinic.

Conform specialiştilor în turism, tratamentele de top din România sunt cât se poate de tentante pentru turiştii străini, pentru că sunt chiar şi de 3-4 ori mai accesibile decât cele din Occident. Patru unităţi turistice din Bucureşti (Hotelul Phoenicia Express) şi Constanţa (hotelurile Ibis, Majestic şi Perla) şi două clinici le-au pregătit deja celor interesaţi de acest gen de turism mai multe tipuri de pachete.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii