Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
S-a dat startul la voturi… Constanţa e in finală!

S-a dat startul la voturi… Constanţa e in finală!(3074)

Serios că această vineri e foarte importantă pentru oraşul nostru… De curând, nu am fost niciodată mai aproape de o reuşită atât de distinsă în faţa unui public atât de numeros. În ultimii ani am apărut mai des la ştirile de la ora 5 decât la emisiuni cu artişti şi cultură, aşa cum ar fi trebuit să se prezinte oraşul nostru judecând după bogata însemnătate istorică.

Da! Se dă în câteva ore startul la voturi, dar nu la cele electorale cu care poate v-am sufocat împreună cu toţi colegii din presă, ci la Românii au talent. Încurajarea şi susţinerea unor tineri constănţeni este o repetiţie de bun augur pentru data de 5 iunie, când ne vom stabili conducerea pentru următorii 4 ani.

În semifinală, cei 3 băieţi şi cele 2 fete s-au prezentat admirabil ocupând prima poziţie şi iată-i în finală ! Ne fac cinste, întrucât sunt instrumentişti pricepuţi şi compozitori inspiraţi în ciuda vârstei lor. În condiţiile în care ani de zile am avut un local de manele în incinta Casei de Cultură, cred cu tărie că aceşti rockeri adolescenţi şterg cu buretele această ruşine şi deschid noi orizonturi pentru tinerii debusolaţi din Constanţa.


Nu vreau să scriu mai mult pentru că e rândul tău să tastezi un SMS pentru ca Rustin Dust să câştige marea finală la Românii au talent.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE